Braiserede bøffer

Braiserede bøffer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Braiserede bøffer, billede 4 Braiserede bøffer, billede 1 Braiserede bøffer, billede 2 Braiserede bøffer, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 g.hakket oksekød
 salt
 peber
 smør
 
 
 Sovs:
2 løg
1 ds.flåede tomater
 
 Pynt:
8 skiverbacon
 persille
 
Opskrift:
Kødet formes til 4 bøffer, der brunes i smør på en pande og krydres med salt og peber. Bøfferne tages op.

Løgene hakkes groft og ristes let på sammen pande. Kom de flåede tomater på og mos dem lidt. Lad det koge godt igennem. Læg bøfferne heri og lad dem braisere under låg nogle min. Smag til med salt og peber.

Drys med hakket persille og server med ristet bacon og kartoffelmos.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (10 stemmer)

Opskriften er vist 36586 gange,
og udskrevet 553 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu