Beef Ragout

Beef Ragout, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Roastbeef

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1000 g.roastbeef
6 løg
 peber
 salt
 blandede krydderier
2.5 dl.kogende vand
3 spsk.kødkraft
 
 Tilbehør:
 valnødder
 agurker
 kapers
 
Opskrift:
Skær kødet i temmelig store stykker og put dem i gryden sammen med de skivede løg. Der krydres godt med salt og peber samt krydderiblandingen, og det kogende vand og kødkraften hældes over. Lad det hele simre i ca. 2 timer. Serveres med syltede valnødder, agurker eller kapers opvarmet i skyen.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.6    (4 stemmer)

Opskriften er vist 11728 gange,
og udskrevet 108 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu