Rødfisk med yoghurtsauce

Rødfisk med yoghurtsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Rødfisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
2 fileter af rødfisk (à 200 g)
2 tsk.citronsaft
2 dl.yoghurt (3.5% fedt)
2 cornichoner eller
 små syltede agurker
0.5 bdt.storbladet persille
0.5 bdt.dild
0.5 bakkekarse
2 spsk.hvedemel
20 g.kryddersmør
1 bdt.radiser
 peber fra kværn
 salt
 
Opskrift:
Du starter med at dryppe fiskefileterne på begge sider med 1 tsk citronsaft og lade dem stå tildækket i 10 minutter. Til saucen hælder du yoghurt i en skål. Cornichoner eller små agurker skæres i meget små stykker, persillen og dilden vaskes, tørres og hakkes fint. Klip karsen af, og læg en del til side til pynt. Resten af karsen hakker du groft og blander i yoghurten sammen med de andre krydderurter og cornichoner. Smag til med salt, peber og resten af citronsaften. Tør nu fiskefileterne af med køkkenpapir, og drys dem med salt og peber. Hæld mel i en flad tallerken, og vend fileterne heri. Smelt derefter halvdelen af smørret i en pande, og steg fiskefileterne ved jævn til stærk varme i 5-6 minutter på den ene side. Vend dem, kom resten af smørret ved, og steg dem 5-6 minutter på den anden side. Vask så radiserne, og skær dem i skiver. Til slut anretter du radiseskiver med karse og lidt yoghurtsauce på hver tallerken og lægger fiskefileterne ved. Resten af saucen serveres i en sauceskål. Små nye pillekartofler, som er vendt og varmet i smør, smager godt til denne friske fiskeret

Tips:

I stedet for rødfisk kan man naturligvis anvende andre fiskefileter, alt efter udbud og pris. For eksempel torsk, rødtunge eller sej.

karakterer:
Opskriften er vist 13920 gange,
og udskrevet 356 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
jeg lavede denne ret til min skoeprojekt er under udd. som cater den gav mig et 10 tal :-) god ret.. tilføjede så bare hvidvinmarinede radisser det var en suces :-)