Bøffer med porrer og hvidløg

Bøffer med porrer og hvidløg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
500 g.magert hakket oksekød
1 fintskåren porre
3 fedfinthakket hvidløg
1 stk.smuldret franskbrød uden skorpe
1 æg
 salt
 peber
 
Opskrift:
Alle ingredienser blandes, røres godt igennem og formes til bøffer, der steges på panden. Servér den nemme middagsret med groft brød eller brasede kartofler og en frisk grøn salat





karakterer:
Opskriften er vist 23635 gange,
og udskrevet 699 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-01-08 22:58:48
Den vil jeg prøve imorgen. Jeg ert også til havregryn, da det er sundere. Man kan også bytte den rasp ide ud KDC, med lidt kold kogt most kartoffel, det laver samme trick ;)

  -   2008-04-17 10:07:49
Super god bøf. Jeg brugte rasp opløst i lidt vand istedet for brød, det gør at bøffen bliver dejlig saftig og ikke tør

  -   2005-01-01 01:01:01
En god ide er at bruge havregryn istedet for franskbrød. Der skal bare i efter behov.