Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Bøffer med porrer og hvidløg

Bøffer med porrer og hvidløg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
500 g.magert hakket oksekød
1 fintskåren porre
3 fedfinthakket hvidløg
1 stk.smuldret franskbrød uden skorpe
1 æg
 salt
 peber
 


Opskrift:

Alle ingredienser blandes, røres godt igennem og formes til bøffer, der steges på panden. Servér den nemme middagsret med groft brød eller brasede kartofler og en frisk grøn salat




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (12 stemmer)

Opskriften er vist 21245 gange,
og udskrevet 647 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2012-01-08 22:58:48
Den vil jeg prøve imorgen. Jeg ert også til havregryn, da det er sundere. Man kan også bytte den rasp ide ud KDC, med lidt kold kogt most kartoffel, det laver samme trick ;)


KDC  -  2008-04-17 10:07:49
Super god bøf. Jeg brugte rasp opløst i lidt vand istedet for brød, det gør at bøffen bliver dejlig saftig og ikke tør


Gitte Hersom  -  0000-00-00 00:00:00
En god ide er at bruge havregryn istedet for franskbrød. Der skal bare i efter behov.