Tagliatelle med baconsauce

Tagliatelle med baconsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Pasta

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
2 chalotteløg
1 fedhvidløg
1 spsk.olie
1 ds.hakkede tomater
4-5 forårsløg
1 spsk.frisk eller
1 tsk.tørret basilikum
150 g.bacon i skiver
400 g.tagliatelle (båndpasta)
3 spsk.reven parmesanost
 smør
 
Opskrift:
Du starter med at svitse hakkede løg og knust hvidløg let i olie i en gryde, løgene skal ikke brunes. Tilsæt derefter hakkede tomater, og kog saucen over svag varme uden låg i 6-8 minutter. Skær så bacon i strimler, rist dem sprøde på en pande, og læg dem på fedt-sugende papir. Bland derefter halvdelen af baconstrimlerne, 2 spsk reven ost og rensede, snittede forårsløg i tomatsaucen, og smag til med salt, peber og basilikum. Så koger du pastaen efter pakningens anvisning, hælder vandet fra og ryster pastaen i lidt smør i den varme gryde. Læg pastaen i et varmt fad, og hæld saucen over. Drys til slut med bacon og reven ost.

Tips:

For at gøre retten mere spændende at se på kan du evt. koge både hvid og grøn pasta (hver for sig) og hælde saucen i midten af fadet, når du serverer retten.





karakterer:
Opskriften er vist 8030 gange,
og udskrevet 191 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-09-25 17:00:04
Denne opskrift er bare super lækker!