Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fiskefileter i hvidvinssauce

Fiskefileter i hvidvinssauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
600 g.fiskefileter
1 citron
 persille
1 dl.fiskebouillon
1.5 dl.hvidvin
 smør
 peber
 salt
 
 Sauce:
25 g.smør
2 spsk.hvedemel
 lagen fra fisken og fløde
200 g.kogte rejer
 dild
 


Opskrift:

Begynd med at drysse fiskefileterne med salt og peber. Bland så smør, citronskal og hakket persille, og fordel det på fisken. Fileterne rulles sammen og lægges i et smurt ovnfast fad. Så hælder du hvidvin og fiskebouillon over retten, der sættes i en 200 grader varm ovn i 15 minutter med folie over. Saucen laver du af smør og mel. Du smelter først smørret i en gryde og tilsætter melet. Pas på, at det ikke brænder på eller klumper. Derpå tilsætter du lidt efter lidt væsken fra fadet med fisken. Spæd til med fløde, til saucen har fået en passende konsistens. Saucen koges i cirka 4 minutter, før den hældes over fisken. Pynt med de kogte rejer og dild. Denne fiskeret smager godt med kogte kartofler




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.6    (9 stemmer)

Opskriften er vist 11318 gange,
og udskrevet 563 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu