Fiskefileter i hvidvinssauce

Fiskefileter i hvidvinssauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
600 g.fiskefileter
1 citron
 persille
1 dl.fiskebouillon
1.5 dl.hvidvin
 smør
 peber
 salt
 
 Sauce:
25 g.smør
2 spsk.hvedemel
 lagen fra fisken og fløde
200 g.kogte rejer
 dild
 
Opskrift:
Begynd med at drysse fiskefileterne med salt og peber. Bland så smør, citronskal og hakket persille, og fordel det på fisken. Fileterne rulles sammen og lægges i et smurt ovnfast fad. Så hælder du hvidvin og fiskebouillon over retten, der sættes i en 200 grader varm ovn i 15 minutter med folie over. Saucen laver du af smør og mel. Du smelter først smørret i en gryde og tilsætter melet. Pas på, at det ikke brænder på eller klumper. Derpå tilsætter du lidt efter lidt væsken fra fadet med fisken. Spæd til med fløde, til saucen har fået en passende konsistens. Saucen koges i cirka 4 minutter, før den hældes over fisken. Pynt med de kogte rejer og dild. Denne fiskeret smager godt med kogte kartofler





karakterer:
Opskriften er vist 13010 gange,
og udskrevet 620 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.6    (21 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu