Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Oksekødsgryde I

Oksekødsgryde I, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
500 g.skært oksekød
 smør
1 rød peber
1 grøn peber
3 løg
250 g.flåede tomater
4 dl.bouillon
 persille
 paprika
 peber
 salt
 


Opskrift:

Først skal du skære kødet i terninger og brune det i en gryde med smør. Tag så kødet op igen.

Steg de hakkede løg i gryden, til de er gennemsigtige. Læg kødet tilbage i gryden, skær peberfrugterne i strimler, og tilsæt dem med tomaterne. Retten krydres nu med salt, peber og paprika. Derefter kommer du bouillon i gryden, og lader retten småkoge i ca. 45 minutter.

Tips:

Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (3 stemmer)

Opskriften er vist 16397 gange,
og udskrevet 325 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu