Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Torsk med grøntsager

Torsk med grøntsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Torsk med grøntsager, billede 4 Torsk med grøntsager, billede 1 Torsk med grøntsager, billede 2 Torsk med grøntsager, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
100 gram Bacon i tern
1 tsk. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

1 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 tsk. Paprika, edelsuss
1 tsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1.5 dl. Grøntsagsbouillon 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
600 gram Torskefilet uden skind
0.5 Citron, saften heraf Beregnet til 0.4 dl eller 40 gram saft pr citron.
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
1 Grøn peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
1 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
100 gram Champignoner 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
2 spsk. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
  Pynt:
1 spsk. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   


Opskrift:

Først så piller du et løg og hakker det fint. Bland det med paprika, og stil det til side.

Pil også det andet løg, og skær det i tynde skiver. Skær peberfrugterne i tynde strimler, og gør svampene i stand, før du skærer dem i skiver.

Dernæst steger du bacontern i varm olie, til det bliver klart. Tilsæt nu det hakkede løg, som er krydret med paprika, og lad det stege med et øjeblik. Rør melet i, og hæld bouillonen på lidt efter lidt. Bring det hele i kog under omrøring, og hold det varmt.

Dryp derpå fiskefileterne med citronsaft, og krydr med salt og peber. Så vender du fisken i det piskede æg og steger den gylden i den resterende, varme olie i cirka 6 minutter på hver side. Anbring fisken på et fad, og hold den varm.

Steg til slut løgringene, peberfrugtstrimlerne og champignonerne møre i stegefedtet. Krydr med salt, og hæld grønsagerne over fisken. Hæld løgsauce rundt om, og drys med persille, før du serverer denne lækre fiskeret.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (4 stemmer)

Opskriften er vist 46051 gange,
og udskrevet 745 gange.


Energi:
KJ total 5511 (1312 kcal)
KJ pr. Pers. 1377 (328 kcal)
Vægt ialt 1476 gram
Vægt pr. Pers. 369 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 373 KJ (88 kcal)
Protein 9.9 gram
Fedt 4.5 gram
Kulhydrat 2.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Maria  -  0000-00-00 00:00:00
God opskrift!