Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Svinemørbrad med estragon

Svinemørbrad med estragon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 stor svinemørbrad
 smør
 fransk sennep
 estragon tørret eller frisk
1 dl.piskefløde
 peber fra kværn
 salt
 


Opskrift:

Gør Først svinemørbraden i stand ved at fjerne sener og den hvide hinde Så skærer du mørbraden ud til bøffer som du banker let ,før du smører dem med fransk Sennep, salt og peber på begge sider. Steg derpå bøfferne i smør på panden. Når de er færdige, skal de være godt stegte, men de må gerne være lidt lyserøde indvendig stadigvæk. Sørg for at holde dem varme, når du tager dem af panden. Kog så panden af med lidt vand og tilsæt piskefløde og halvdelen af den hakkede estragon. Lad det koge op og smag det til med Salt og peber. Drys den anden halvdel af estragonen over bøfferne på fadet . Servér mørbradretten med kartofler eller ris og grøn salat.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (10 stemmer)

Opskriften er vist 16460 gange,
og udskrevet 443 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

frk jensen  -  2010-10-22 19:59:29
Rigtig god ret! Har lige lavet den her til aften og det vil vi gøre igen næste gang vi får gæster, mums! Prøv med nogle ristede hasselnødder på toppen :o)


erik  -  0000-00-00 00:00:00
Der står ikke hvor meget estragon man skal bruge


annarosa  -  0000-00-00 00:00:00
denne ret er meget lækker og smagfuld!!!


huldgaard  -  0000-00-00 00:00:00
det var en nem og dejlig ret smagte rigtig godt