Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kyllingelår med sprød skorpe

Kyllingelår med sprød skorpe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kyllingelår (diverse)

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 kyllingelår (à 200 g)
1 spsk.tørret oregano
2 dl.tykmælk
1 bdt.bredbladet persille
50 g.sesamfrø
50 g.rasp
6 spsk.olie
 peber fra kværn
 salt
 


Opskrift:

Da kyllingelårene skal marinere i 3 timer, bør du gå i gang med denne ret i god tid. Vask først kyllingelårene og tør dem. Så gnider du dem med oregano, salt og peber og lægger dem i et fad. Hæld tykmælk over, og lad dem marinere i 3 timer. Forvarm derpå ovnen til 220 grader, og hak persillen fint. Rist sesamfrøene et øjeblik på en tør pande, før du blander rasp og persille i. Vend lårene i denne blanding. Placér dem i et lavt, smurt gratinfad og dryp olie over. Steg kyllingelårene 25-30 minutter i ovnen (varmluftsovn 200 grader, gasovn trin 4) og servér dem med en frisk, grøn salat og groft brød.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (6 stemmer)

Opskriften er vist 19115 gange,
og udskrevet 256 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu