Pasta med tun og tomat

Pasta med tun og tomat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Pasta

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
300 g.bred pasta
 smør
2 ds.tun i vand
0.5 citron
4-5 tomater
100 g.flødeost naturel
2 dl.fløde
2 æg
4 spsk.reven parmesanost
 purløg
 peber
 salt
 
Opskrift:
Først koger du pastaen efter pakningens anvisning. Hæld imens væden fra tunfisken, del fisken i mindre stykker, og stænk med citronsaft. Så skærer du tomaterne i skiver, moser flødeosten med gaffel, og rører 1 spsk. citronsaft, 1 dl fløde samt salt og peber i. Når pastaen er færdig, men stadig "al dente", afdrypper du den og lægger halvdelen i et smurt, ovnfast fad med tunfisken ovenpå. Fordel flødeosten på tunen, og læg resten af pastaen over. Læg derefter tomatskiver på, og drys dem med lidt salt, peber og klippet purløg. Til slut pisker du æggene sammen med 1 dl fløde og reven ost og hælder massen i fadet. Bag retten i 15-20 minutter ved 225 grader midt i ovnen, og server den med grøn salat





karakterer:
Opskriften er vist 14054 gange,
og udskrevet 367 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu