Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Pasta med tun og tomat

Pasta med tun og tomat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Pasta - Pasta

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
300 g.bred pasta
 smør
2 ds.tun i vand
0.5 citron
4-5 tomater
100 g.flødeost naturel
2 dl.fløde
2 æg
4 spsk.reven parmesanost
 purløg
 peber
 salt
 


Opskrift:

Først koger du pastaen efter pakningens anvisning. Hæld imens væden fra tunfisken, del fisken i mindre stykker, og stænk med citronsaft. Så skærer du tomaterne i skiver, moser flødeosten med gaffel, og rører 1 spsk. citronsaft, 1 dl fløde samt salt og peber i. Når pastaen er færdig, men stadig "al dente", afdrypper du den og lægger halvdelen i et smurt, ovnfast fad med tunfisken ovenpå. Fordel flødeosten på tunen, og læg resten af pastaen over. Læg derefter tomatskiver på, og drys dem med lidt salt, peber og klippet purløg. Til slut pisker du æggene sammen med 1 dl fløde og reven ost og hælder massen i fadet. Bag retten i 15-20 minutter ved 225 grader midt i ovnen, og server den med grøn salat




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (10 stemmer)

Opskriften er vist 12900 gange,
og udskrevet 322 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu