Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



      Følg os herunder på

















Æggekage med tun

Æggekage med tun, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
4
HovedretterRet : Hovedretter - Æggekage

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

HøjtidPåske

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :


Ingredienser:
2 spsk. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
4 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
6 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
0.5 tsk. Basilikum, tørret
15 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 dl. Mælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
1 ds. Tun i vand. konserves 1 dåse tun i vand vejer ca. 150 g. drænet vægt.
   
  Pynt:
1 bdt. Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
10 Oliven. sorte. uden sten. i saltlage
   


Opskrift:

Æg, mælk, koldt vand og basilikum piskes let sammen. Løget skæres i terninger, tomaterne i kvarte.

Løg og tomater svitses let i margarine på panden. Æggemassen hældes på. Tunfisken fordeles ovenpå.

Æggekagen stivner ved jævn varme, evt. under låg, på ca 15 min. Pyntes med halve oliven og klippet purløg.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (16 stemmer)

Opskriften er vist 38514 gange,
og udskrevet 850 gange.


Energi:
KJ total 4724 (1124 kcal)
KJ pr. 1181 (281 kcal)
Vægt ialt 1365 gram
Vægt pr. 341 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 346 KJ (82 kcal)
Protein 7.5 gram
Fedt 4.5 gram
Kulhydrat 3.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu