Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Gulerodsfrikadeller

Gulerodsfrikadeller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Frikadeller

Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
2 store gulerødder
5 spsk.rasp
0.5 tsk.sellerisalt
3 æg
 salt
 peber
 


Opskrift:

Du skræller gulerødderne og river halvdelen af dem på den grove side af rivejernet, mens den anden halvdel rives på den fine side. De revne gulerødder blandes med rasp, æg og krydderier, og det hele røres godt sammen. Lad farsen hvile cirka 15 minutter, og steg så frikadellerne som almindelige frikadeller, evt. i olivenolie




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (15 stemmer)

Opskriften er vist 30442 gange,
og udskrevet 694 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

K  -  2011-02-11 12:51:17
Hahaha, Super Kokken, det er da vist ikke studenterhuen der trykker. Men tak for opskriften, de var rigtig gode! Mums...


Super Kokken  -  2010-09-16 18:15:11
Det er da nok den mest mangelfulde frikadelle opskrift jeg længe har set.. Hvor meget kød og hvilken slags kød skal der i..??


nathalie  -  2008-09-21 17:47:42
skal altså lige skrives, at dette er en opskrift til ovo-lactovegaterer! derfor ingen kalv/flæsk her..hehe...men jeg er igang med dem nu, glæder mig! namnam


  -  0000-00-00 00:00:00
bland også hakkket kalv og flæsk i.


Ulla  -  0000-00-00 00:00:00
Det var nogle kanongode frikadeller


Patrick  -  0000-00-00 00:00:00
Det smager helt vildt godt, mmm...