Gulerodsfrikadeller
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Indsendt : |
|
|
Du skræller gulerødderne og river halvdelen af dem på den grove side af rivejernet, mens den anden halvdel rives på den fine side. De revne gulerødder blandes med rasp, æg og krydderier, og det hele røres godt sammen.
Lad farsen hvile cirka 15 minutter, og steg så frikadellerne som almindelige frikadeller, evt. i olivenolie
|
|
Opskriften er vist 35672 gange,
og udskrevet 734 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (15 stemmer) |
|
Kommentarer K - 2011-02-11 12:51:17 Hahaha, Super Kokken, det er da vist ikke studenterhuen der trykker. Men tak for opskriften, de var rigtig gode! Mums... Super Kokken - 2010-09-16 18:15:11 Det er da nok den mest mangelfulde frikadelle opskrift jeg længe har set.. Hvor meget kød og hvilken slags kød skal der i..?? nathalie - 2008-09-21 17:47:42 skal altså lige skrives, at dette er en opskrift til ovo-lactovegaterer! derfor ingen kalv/flæsk her..hehe...men jeg er igang med dem nu, glæder mig! namnam - 0000-00-00 00:00:00 bland også hakkket kalv og flæsk i. Ulla - 0000-00-00 00:00:00 Det var nogle kanongode frikadeller Patrick - 0000-00-00 00:00:00 Det smager helt vildt godt, mmm... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne