Gulerodsfrikadeller næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 2 Pers.
Ingredienser:
400 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
5 spsk. Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
0.5 tsk. Sellerisalt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram

3 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 2295 (546 kcal)
KJ pr. Pers. 1147 (273 kcal)
Vægt ialt 642 gram
Vægt pr. Pers. 321 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 357 KJ (85 kcal)
Protein 5.0 gram
Fedt 3.6 gram
Kulhydrat 9.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)