Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Wienerkrebinetter

Wienerkrebinetter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Hakket kalvekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
500 g.hakket kalvekød
0.5 dl.bouillon
1 æg
 salt
 peber
 
 rasp
 smør
 
1 citron
4 ansjosfileter
 peberrod
 kapers
 
Opskrift:
Rør kødet til en fars med bouillon, æg , salt og peber. Form derpå farsen til store flade krebinetter, og vend dem i rasp.

Steg krebinetterne på en pande cirka 5 minutter på hver side.

Læg krebinetterne på et fad, og kom en skive citron på, derefter ansjosfilet, peberrod og kapers.

Serveres med ærter og kartoffelmos eller råstegte kartofler.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (7 stemmer)

Opskriften er vist 16849 gange,
og udskrevet 350 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Morfred  -  2012-01-13 15:06:02
Hø hø hø... Wienerkrebinet er altså en krebinet serveret med standardtilbehøret til en wienerschnitzel... I grunden ikke en helt tovli' idé. Pommes Rösti kunne være et godt tilbehør her.

pjuske  -  2010-10-08 16:17:20
Super lækker gæstemad, og ikke for dyr. Jeg vil anbefale det meget. Server evt, råstegte kartoffelskiver til.

Bodil ,Kbvhn  -  2010-07-30 14:47:15
Jeg synes, det var alt for voldsomt med både citron, ansjos, kapers og peberrod til