Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Agurkesalat med dild, syltet

Agurkesalat med dild, syltet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Salat - SalaterRet : Salat - Salater - Salater

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Agurk - Agurker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
2 salatagurker
2 dildskærme
 
 Eddike lage:
5 dl.lagereddike
125 g.sukker (1½ dl)
1 tsk.salt
1 citron saft heraf
10 hvide peberkorn
1 dildskærm
 konserveringsmiddel
 


Opskrift:

Skyl agurkerne i koldt vand og tør dem. Skær dem i tynde skiver. Pres noget af væden fra i et rent viskestykke og læg agurkeskiverne lagvis med de skyllede dildskærme i et rent sylteglas. Kog ingredienserne til lagen i 5 min. Tilsæt konserveringsmiddel som anvist på emballagen. Afkøl lagen og hæld den over agurkeskiverne. Læg let pres over, så agurkerne holdes under lagen.

Tips:

Stil glasset køligt og vent 3-4 dage med at spise af dem. Agurkesalaten egner sig som tilbehør til stegte kødretter. Holdbarhed i køleskab ca 6 mdr.




Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Agurkesalat



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (10 stemmer)

Opskriften er vist 37164 gange,
og udskrevet 965 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Anfinn Vang  -  2012-09-24 10:54:58
Jeg synst den er god di andre jeg har prøvet var agurksalat