Skinkerand med æg og purløg næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 8 Pers.
Ingredienser:
8 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 bdt. Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
8 Husblas, blade 1 blad husblas vejer ca. 1.7 gram,
5 dl. Cremefraiche 18% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
200 gram Skinke. røget. kogt
0.5 spsk. Paprika
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 9285 (2210 kcal)
KJ pr. Pers. 1160 (276 kcal)
Vægt ialt 1373 gram
Vægt pr. Pers. 171 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 675 KJ (160 kcal)
Protein 9.8 gram
Fedt 12.9 gram
Kulhydrat 1.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)