Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Pasta med rejer i fennikelsauce og broccoliperler

Pasta med rejer i fennikelsauce og broccoliperler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
400 g.Pasta Formidabile
1 fennikel
1 spsk.olie
3 dl.hønsebouillon
3 dl.fløde 13%
2.5 spsk.majsstivelse
400 g.broccoli
200 g.optøede rejer uden skal
 Salt
 friskkværnet peber
 Evt.citronsaft
2 spsk.hakket dild
 


Opskrift:

Fenniklen befries for rodskive og evt. grimme yderblade og skæres i fine tern.
Olien varmes i en sauterpande eller bredbundet gryde. Fenniklen tilsættes og svitses et par minutter uden at tage farve. Bouillon tilsættes og det koges igennem.

Fløde og majsstivelse røres til en jævning. Jævningen piskes i fennikel-bouillonen, der koges op.
Broccolien skæres i meget små buketter, nærmest som perler. - Stokken gemmes til en grøntsagssuppe eller puré. Broccoliperlerne kommes i den kogende sauce og koges i 2 minutter.

Rejerne tilsættes og saucen bringes tilbage på kogepunktet. Saucen smages til med salt, peber og evt. citronsaft.

Nu bør saucen ikke koge mere, da rejerne ellers bliver tørre.

Pastaen koges efter anvisning på emballagen og serveres med rejer i fennikelsauce med broccoliperler, drysset med friskhakket dild. Servering Serveres med skiver af hvedebrød til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (3 stemmer)

Opskriften er vist 7138 gange,
og udskrevet 186 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2011-09-16 23:35:45
7/6-10 Serveret til pandestegt laks med bacon. Brugte cremefraiche