Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Sukiyaki

Sukiyaki, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Oprindelsesland : Japan

JapanIndsendt :





Ingredienser:
300 g.fint oksekød
2 ps.bønnespirer
360 g.porrer
1 aubergine
400 g.kinakål
2 gulerødder
2 løg
6 svampe
6 æg
 
3 dl.soya
2 dl.vin
3 spsk.sukker
1 dl.vand
 
 ris
 


Tilbehør:
Ris
Opskrift:

Oksekødet skæres i tynde strimler Skyl bønnespirerne Alle grøntsager og svampe skæres i tynde skiver. Dog skæres kinakålen i strimler på skrå.

Soya, vin, sukker og vand blandes i en gryde og varmes op til kogepunktet.

Varm en pande op. Smelt lidt fedt eller margarine herpå. Hæld den varme suppe i panden. Kødet tilsættes uden at det klumper sammen. Lidt efter tilsættes grøntsagerne. Kogetiden afhænger af, hvor meget man ønsker kødet og grøntsagerne kogt.

Panden tages af varmen og maden serveres straks. Hver person slår et æg ud i en lille skål. Pisk ægget let sammen. Heri dyppes lidt af kødet pg grøntsagerne.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (12 stemmer)

Opskriften er vist 25809 gange,
og udskrevet 540 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

alex  -  2014-09-19 09:31:47
Hvad bilder du dig ind og kalde det en sukiyaki.... som japaner er jeg fornærmeret !! bønnespire og aubergine ?? denne opskrift er det samme hvis jeg skrev: dansk ret stegt flæsk med tomat sauce


  -  2008-12-08 19:41:07
Når man har kogt tingene i suppen i gryden, tager man så suppen fr eller lader man den blive i panden mens man spiser, eller spiser man måske BÅDE suppen og tingene?


Eigil  -  0000-00-00 00:00:00
det er en ALT for mærkelig sirup


Morten  -  0000-00-00 00:00:00
Normalt vis putter man efter at have tilberedt kød og grøntsager japanske tykke nudler i panden, og lader den koge i nogle minutter. Det giver en god smag med saften fra det tidligere tilberedte. En rigtig god vinterret!!! Spises i Japan kun om vinteren.