Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Jomfruhummere med oregano og chili

Jomfruhummere med oregano og chili, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Hummer - Jomfruhummer hele

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 jomfruhummere
 tørret oregano
 salt
 peber
 frisk rød chili
 olivenolie
 citronsaft
 


Opskrift:

Skær jomfruhummerne igennem på langs, men lad halen være hel. Fjern mavesækken og giv kløerne et slag med en kniv. Læg jomfruhummerne op på et fad og drys oregano over. Krydr med salt og peber. Fjern kernerne fra chilien og hak den fint. Drys halvdelen af chilistykkerne over jomfruhummerne. Hæld en anelse olivenolie over jomfruhummerne og steg dem på en meget varm grillpande. Læg dem med kødsiden nedad og steg dem i to minutter. Vend dem og giv dem et minut på den anden side. Jomfruhummerne lægges op på et fad og hældes over med lidt olie og citronsaft. Drys resten af den friske chili over og servér retten.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (3 stemmer)

Opskriften er vist 10245 gange,
og udskrevet 263 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu