Jomfruhummerfyldt pighvarfilet med hummersauce

Jomfruhummerfyldt pighvarfilet med hummersauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FladFisk - Pighvar - Pigvar

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Jomfruhummerfyldt pighvarfilet med hummersauce, billede 4 Jomfruhummerfyldt pighvarfilet med hummersauce, billede 1 Jomfruhummerfyldt pighvarfilet med hummersauce, billede 2 Jomfruhummerfyldt pighvarfilet med hummersauce, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Sauce:
2 dl.hummerfond
2.5 dl.fløde
1 spsk.cognac
 salt
 peber
 
600 g.pighvar
175 g.jomfruhummerhaler
300 g.fiskefars færdigrørt
 dild
 purløg
 persille
2.5 dl.fiskefond
1 dl.hvidvin
 salt
 peber
 
Opskrift:
Sauce:
Hummerfonden reduceres til ca. 2/3 del. Fløden tilsættes og saucen kages yderligere ind til 2/3 del. Smag til med cognac, salt og peber. (Saucen kan evt. jævnes med lidt maizena)

Pighvarfilet
Krydderurterne hakkes og røres i fiskefarsen sammen med salt og peber. Jomfruhummerhalerne afskalles og "røves". Skær halerne i små stykker og rør dem i farsen. Fiskefarsen kan evt. spædes op med dansk vand, hvis den er for sej.

Farsen fordeles på pighvarfileterne, der rulles let sammen. Læg pighvarrullerne i et ildfast fad og krydr med salt og peber. Tilsæt fiskefond og hvidvin og læg et stykke smurt bagepapir hen over fadet.

Bages i ca. 30 min. ved 180 grader C. alm. ovn.





karakterer:
Opskriften er vist 29559 gange,
og udskrevet 634 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu