Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Jomfruhummer med basilikum

Jomfruhummer med basilikum, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Hummer - Jomfruhummerhaler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Jomfruhummer med basilikum, billede 4 Jomfruhummer med basilikum, billede 1 Jomfruhummer med basilikum, billede 2 Jomfruhummer med basilikum, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
200 g.jomfruhummerhaler u. skal, rå
1 fedhvidløg
1 skivetoast (daggammelt)
1 spsk.friskreven parmesanost
3-4 kvistfrisk basilikum
3-4 spsk.god olivenolie
 saft
 peber
 


Opskrift:

Læg jomfruhummerhalerne i en ildfast skål eller fad.

Blend resten af ingredienserne og kom det henover.

Sæt det i ovnen under den tændte grill 250 grader C. alm. ovn i fem-seks minutter, eller indtil det bliver gyldent og sprødt.

Server med det samme evt. med frisk salat eller ristet brød til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (4 stemmer)

Opskriften er vist 28900 gange,
og udskrevet 480 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Per  -  2011-01-03 22:13:49
Mange stavblendere har et lille bæger eller hvad man nu skal kalde det, og dette passer fint til denne lille portion. Ellers kan man knuse det i en morter.


  -  2009-05-22 09:45:47
Jeg ved ikke, hvordan det skal kunne lade sig gøre at blende så lidt vædske med toastbrød - min blender kan i hvert fald ikke. Jeg tilsatte en passende mængde æggehvider, som jeg alligevel havde til overs, og da de ikke smager af noget er det kun ekstra vædske, og retten får lidt mere udseende af en suffle, men den var meget populær, også blandt gæster, der normalt ikke er så glade for jomfuhummer.