Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Surf and turf med hummer og kænguru

Surf and turf med hummer og kænguru, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Oprindelsesland : Australien

AustralienIndsendt :





Ingredienser:
1 hel optøet hummer
2 fedhvidløg
1 chili
1 pakkekængurusteaks (250 gram)
3 spsk.Olivenolie
1 spsk.Karry (eller efter behag)
1 rød peberfrugt
1 bdt.forårsløg
 kogte ris af 5 dl. (400 gram) parboiled ris
2 spsk.Soja sauce
 salt
 peber
1 spsk.nigellafrø
 


Tilbehør:
Flutes
Opskrift:

Hummeren flækkes. Halen løftes ud af skallen og skæres i mindre stykker. Kløerne deles i leddene, og skallen knuses let. Hvidløg o chili hakkes fint.

Kængurosteaksene skæres i tynde strimler. 1 spsk. Olie opvarmes i en wok eller stegegryde og kødet brunes heri. Kødet tages op, og wokken vaskes af.

Resten af olien varmes i wokken med karry. Hvidløg og chili tilsættes og svitses. Hummer tilsættes og steges et par minutter. Peberfrugt og forårsløg snittes fint og tilsættes. Efter et par minutter, tilsættes kød, ris og soja.

Retten smages til med peber og eventuelt salt og varmes igennem 3 – 4 minutter. Til sidst drysses nigellafrø over.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (7 stemmer)

Opskriften er vist 14547 gange,
og udskrevet 266 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu