Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fyldte pandekager med hummerstuvning

Fyldte pandekager med hummerstuvning, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Madpandekager

Hovedingrediens : Hummer - Hummer kogt

Højtid: Skt. Hans

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Fyldte pandekager med hummerstuvning, billede 4 Fyldte pandekager med hummerstuvning, billede 1 Fyldte pandekager med hummerstuvning, billede 2 Fyldte pandekager med hummerstuvning, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Stuvning:
1/4 kg.champignon
50 g.smør
 
2 dl.piskefløde
2 dl.hvidvin
1 laurbærblad
 dild
1/2 tsk.salt
2 spsk.hvedmel
 evt. hummerpasta
 
400 g.seafood bld. rejer, krabber, muslinger, hummerkød ect.
 
 
 Pandekager:
125 g.hvedemel
1/2 tsk.salt
3 dl.mælk
3 æg
50 g.smeltet smør
 
 Gratinering:
50 g.revet ost
 


Opskrift:

Champignonerne renses, skæres i skiver og svitses i lidt smør. Tilsæt piskefløde udrørt med hvedemel samt hvidvin, laurbærblad, dild, salt og peber, lad det koge godt igennem. Smag til med hummerpasta eller hummerbouillon. Læg kogt hummerkød skåret i tern forsigtigt i og afkøl.

Pandekager:
Dejen piskes sammen med det smeltede smør til sidst.

Stuvningen kommes på pandekagerne der foldes sammen og lægges i et smurt ildfast fad. Drys reven ost på og gratiner i ovnen under grill ved 250 grader C. alm. ovn 5-10 minutter til osten er gylden.

Tips:

Har du rå hummer, så se hvordan de koges her https://www.dk-kogebogen.dk/opskrifter/visopskrift.php?id=15108




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (67 stemmer)

Opskriften er vist 41510 gange,
og udskrevet 1251 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Jannie  -  2012-06-01 06:54:05
Rigtig lækker opskrift. Kan varmt anbefale den og nem at lave. Jeg købte nogle madpandekager og brugte i stedet for at lave dem, det kan fint gå.


mb  -  2010-02-24 16:24:44
kan den fryses?


  -  2007-03-06 12:44:59
virkelig lækker ret, nem at lave og yderst delikat...


Bedømmeren  -  0000-00-00 00:00:00
MUMS!


Lilli bitte mig!  -  0000-00-00 00:00:00
Har verdens bedste smag!!!


  -  0000-00-00 00:00:00
Total god! Kan ikke laves bedre!!!