Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lam i citron

Lam i citron, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Lam i citron, billede 4 Lam i citron, billede 1 Lam i citron, billede 2 Lam i citron, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Lammekød i tern Til lammekød i tern kan bruges kød fra hals, bov eller kølle.
1 spsk. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 knsp. Safran tråde
2 dl. Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Citron 1 citron vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
   


Tilbehør:
Groft brød eller løse ris og salat.
Opskrift:

Kødet skæres i små terninger og brunes i en gryde olie. Krydres med salt og peber.

Safran knuses mellem fingrene og udrøres i vandet. Citronen skylles godt, tørres og skæres i tynde skiver. Vand og citron kommes i gryden.

Retten småkoger under låg i ca. 60 min., til kødet er mørt. Serveres med citronskiverne og evt. et drys hakket persille.

Tips:

Må ikke koge tør, så tilsæt evt. ekstra vand undervejs.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 10487 gange,
og udskrevet 130 gange.


Energi:
KJ total 4830 (1150 kcal)
KJ pr. Pers. 1207 (287 kcal)
Vægt ialt 818 gram
Vægt pr. Pers. 204 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 590 KJ (140 kcal)
Protein 11.4 gram
Fedt 10.5 gram
Kulhydrat 0.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu