| |
|
Lam i citron
Lam i citron, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
| |
Kødet skæres i små terninger og brunes i en gryde olie. Krydres med salt og peber.
Safran knuses mellem fingrene og udrøres i vandet. Citronen skylles godt, tørres og skæres i tynde skiver. Vand og citron kommes i gryden.
Retten småkoger under låg i ca. 60 min., til kødet er mørt. Serveres med citronskiverne og evt. et drys hakket persille.
Serveres med Groft brød eller løse ris og salat.
Tips:
Må ikke koge tør, så tilsæt evt. ekstra vand undervejs.
|
|
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 11799 gange, og udskrevet 176 gange.
| |
|
|
KJ total 4830 (1150 kcal)
KJ pr. Pers. 1207 (287 kcal)
Vægt ialt 818 gram
Vægt pr. Pers. 204 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 590 KJ (140 kcal)
Protein 11.4 gram
Fedt 10.5 gram
Kulhydrat 0.7 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|