Lam i citron næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Lammekød i tern Til lammekød i tern kan bruges kød fra hals, bov eller kølle.
1 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 knsp. Safran tråde
2 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Citron 1 citron vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
   
Energi:
KJ total 4830 (1150 kcal)
KJ pr. Pers. 1207 (287 kcal)
Vægt ialt 818 gram
Vægt pr. Pers. 204 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 590 KJ (140 kcal)
Protein 11.4 gram
Fedt 10.5 gram
Kulhydrat 0.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)