Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Svinelever i flødesauce (Stegeso)

Svinelever i flødesauce (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinelever

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
500 g.svinelever
2-3 løg
1-2 spsk.olie
2 sure æbler
1 1/4 dl.fløde
2 spsk.tomatpure
 salt
 hvedemel
 kulør
 
Opskrift:
Skær leveren i terninger. Vend dem i mel tilsat salt og læg dem i stegesoen. Skær løgene i ringe og svits dem på panden i olie. Kom dem ved leveren. Skræl æblerne og snit dem. Læg dem i stegesoen. Rør tomatpure og fløden sammen og hæld det over. Stilles i ovnen ved 175 grd. i ca. 45 minutter. Jævn evt. saucen og farv med lidt kulør.

Serveres med kartoffelmos.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (6 stemmer)

Opskriften er vist 15112 gange,
og udskrevet 510 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu