Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Pikant svinelever (Stegeso)

Pikant svinelever (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinelever

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
400 g.lever
 hvedemel
1 løg
500 g.champignon
50 g.smør
 salt
 peber
1 dl.tomatpure
 
Opskrift:
Skær leveren ud i strimler, vend dem i mel tilsat salt og peber. Brun dem på en pande i fedtstof. Skær de rensede champignon i skiver og svits dem sammen med hakkede løg. Kom det hele i stegesoen. Hæld tomatpure ved og steg retten i ca. 30 minutter ved 200 grd.

Serveres med kartoffelmos eller spaghetti.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
1.1    (8 stemmer)

Opskriften er vist 10152 gange,
og udskrevet 318 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu