Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice











Pikant svinelever (Stegeso)

Pikant svinelever (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinelever

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
400 g.lever
 hvedemel
1 løg
500 g.champignon
50 g.smør
 salt
 peber
1 dl.tomatpure
 


Opskrift:

Skær leveren ud i strimler, vend dem i mel tilsat salt og peber. Brun dem på en pande i fedtstof. Skær de rensede champignon i skiver og svits dem sammen med hakkede løg. Kom det hele i stegesoen. Hæld tomatpure ved og steg retten i ca. 30 minutter ved 200 grd.

Serveres med kartoffelmos eller spaghetti.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.1    (8 stemmer)

Opskriften er vist 9883 gange,
og udskrevet 313 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu