Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Svinekød i øl (Stegeso)

Svinekød i øl (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Flæskesmåkød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 kg.magert svinekød
1 spsk.kommen
1 mørk øl
 salt
 peber
1 dl.rasp
 


Opskrift:

Skær kødet i terninger og læg det i stegesoen. Krydr det med salt og peber og strø kommen over. Hæld så meget øl i at det lige dækker kødet. Stilles i ovnen ved 200 grd. i ca. 1 time. Rør rasp i skyen og smag den til.

Serveres med hvide kogte kartofler.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (4 stemmer)

Opskriften er vist 24136 gange,
og udskrevet 360 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu