Irsk stuvning med kartofler løg og gulerødder

Irsk stuvning med kartofler løg og gulerødder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød

Oprindelsesland : Irland

IrlandIndsendt :      Red :
Irsk stuvning med kartofler løg og gulerødder, billede 4 Irsk stuvning med kartofler løg og gulerødder, billede 1 Irsk stuvning med kartofler løg og gulerødder, billede 2 Irsk stuvning med kartofler løg og gulerødder, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Lammekød i tern Til lammekød i tern kan bruges kød fra hals, bov eller kølle.
1000 gram Kartofler til mos, skrællet vægt 1 stor bagekartoffel vejer ca. 300 gram.
3 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
250 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
3 Laurbærblade
6 Peberkorn, hvide
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
5 dl. Lammebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Kødet skæres i små tern. Kartofler og løg skæres i tern, gulerødderne skæres i skiver.

Kød og grøntsager lægges lagvis i en tykbundet gryde sammen med salt, peberkorn og laurbærblade. Bouillon hældes ved.

Småkoger under låg ca. 1 1/2 time til kødet er meget mørt og grøntsagerne er kogt lidt ud.

Serveres med et godt brød.





karakterer:
Opskriften er vist 88063 gange,
og udskrevet 1804 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 8960 (2133 kcal)
KJ pr. Pers. 2240 (533 kcal)
Vægt ialt 2704 gram
Vægt pr. Pers. 676 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 331 KJ (78 kcal)
Protein 4.7 gram
Fedt 2.8 gram
Kulhydrat 9.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu