Irsk stuvning med kartofler løg og gulerødder næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Lammekød i tern Til lammekød i tern kan bruges kød fra hals, bov eller kølle.
1000 gram Kartofler til mos, skrællet vægt 1 stor bagekartoffel vejer ca. 300 gram.
3 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
250 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
3 Laurbærblade
6 Peberkorn, hvide
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
5 dl. Lammebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 8960 (2133 kcal)
KJ pr. Pers. 2240 (533 kcal)
Vægt ialt 2704 gram
Vægt pr. Pers. 676 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 331 KJ (78 kcal)
Protein 4.7 gram
Fedt 2.8 gram
Kulhydrat 9.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)