Svinekam, krydret (Stegeso)

Svinekam, krydret (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam uden svær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
1 kg.svinekam uden spæk
1 løg
1 dåseflåede tomater
2 fedhvidløg
 salt
 peber
 
Opskrift:
Gnid svinekammen ind i presset hvidløg, salt og peber og læg den i stegesoen. Hak løget groft og kom det ved kødet sammen med de flåede tomater skåret i mindre skiver. Steg kammen ved 250 grd. i ca. 1 1/4 time. Jævn evt. skyen og smag den til.

Serveres med pommes frites.


karakterer:
Opskriften er vist 19115 gange,
og udskrevet 417 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Ann Bytoft  -  2012-10-22 09:35:22
Jeg tilføjede Basilikum og Chili