Gnid svinekammen ind i presset hvidløg, salt og peber og læg den i stegesoen. Hak løget groft og kom det ved kødet sammen med de flåede tomater skåret i mindre skiver. Steg kammen ved 250 grd. i ca. 1 1/4 time. Jævn evt. skyen og smag den til.
Serveres med pommes frites.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.3
(3 stemmer)
Opskriften er vist 18732 gange, og udskrevet 416 gange.
Kommentarer
Ann Bytoft - 2012-10-22 09:35:22 Jeg tilføjede Basilikum og Chili
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider