Gnid kødet med salt og peber og læg det i stegesoen. Hæld vand ved og læg smørklatter på kammen. Steg den ved 250 grd. i ca. 1 1/4 time. Jævn skyen og smag den til.
Serveres med kogte grønsager og/eller kartofler.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 20627 gange, og udskrevet 318 gange.
Kommentarer
Susanne - 2013-08-30 19:38:16 Jeg havde købt en lækker frilandssvinekam, men den blev for tør med denne opskrift. Er der nogen af de erfarne, der ved, om det er bedst at sænke temperaturen eller afkorte stegetiden?
Inge - 2009-06-05 13:04:14 Det er længe siden jeg har smagt så god en svinekam, mør og lækker.
Jeg kom nu lige 4-5 stilke citronmelisse i.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider