Rejesalat 05

Rejesalat 05, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SalaterRet : Salater - Skaldyrssalat

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Rejesalat 05, billede 4 Rejesalat 05, billede 1 Rejesalat 05, billede 2 Rejesalat 05, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
200 g.pillede rejer
1 ds.asparges (250g)
100 g.ærter
100 g.bønnespirer
0.5 icebergsalat
 
 Dressing:
2 dl.creme fraiche 18%
 citron
 dild
 salt
 peber
 
Opskrift:
Lad rejerne tø, hvis der bruges frosne. Hæld væden fra aspargesene og lad dem dryppe af.

Anret fintstrimlet salat, rejer, asparges, ærter og bønnespirer i en skål eller et fad med lave kanter.

Rør creme fraiche med en smule af aspargeslagen og krydr med salt, peber og citron. Tilsæt masser af friskklippet dild. Kom dressingen over salaten eller byd den til.

Giv surbrød eller lune flutes til.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Rejesalat

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (15 stemmer)

Opskriften er vist 62468 gange,
og udskrevet 1205 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu