Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



      Følg os herunder på

















Svinekam bordelaise (Stegeso)

Svinekam bordelaise (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam uden svær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Ingredienser:
1 kg.svinekam uden spæk
 salt
 peber
 merian
2 dl.rødvin
2 dl.vand
2 spsk.brun farin
2 spsk.rasp
 hvedemel
 kulør
 


Opskrift:

Gnid kødet med salt, peber og merian og læg svinekammen i stegesoen. Hæld vandet og halvdelen rødvinen ved. Steg kammen ved 250 grd. i ca. 1 1/4. Hæld skyen fra, skum den, tilsæt rødvin og jævn den. Bland farin og rasp og drys det på kammen. Den brunes uden låg ved stærk varme eller grill til farinen karamelliserer.

Serveres med glaserede løg, grønsager og franske kartofler.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 14314 gange,
og udskrevet 388 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu