Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Fyldte svinehjerter (Stegeso)

Fyldte svinehjerter (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinehjerte

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2-3 svinehjerter
 svesker
2 æbler
 salt
 smør
2 dl.bouillon
 hvedemel
2 dl.fløde
 kulør
 ribsgele
 
Opskrift:
Rens hjerterne og fyld dem med udblødte svesker og æbler, der er skåret i småstykker. Luk for fyldet med kødnåle. Gnid hjerterne med salt og læg dem i stegesoen. Læg nogle smørklatter på hjerterne og hæld bouillon ved. Steg hjerterne i ca. 1 1/2 time ved 220 grd. Vend dem 1 gang under stegningen. Jævn saucen med mel rørt ud i fløden og smag den til med gele. Farv saucen.

Serveres med kogte kartofler.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (27 stemmer)

Opskriften er vist 31670 gange,
og udskrevet 837 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

ole  -  2018-03-11 11:12:31
Fyld hjerterne med forskellige fint hakkede grønt sager og smør dem inden i med sennep eventuel lidt æble stykker. Lidt chili og soya sauce i også. Simre i et par timer. Fantastisk kød og sovs

Hanne  -  2013-01-25 11:25:35
Det lyder som en gammel opskrift fra mormor bortset fra stegetid og tilberedelsen i ovn. Tør ikke afprøve, men tager det bedste fra opskriften, nemlig sveske/æblefyldet, dog gnedet først med salt og groftkværnet peber. Bruner dem i olivenolie med smør, hælder vand ved (i stegegryde), tilsætter kogende vand og lidt mere salt og peber og lader simre 3-4 timer, jævner med maizena og tilsætter fløde efter smag og behov. Fyldet kan udskiftes med et bundt frisk persille, og begge dele er klassiske retter, der spises med kartoffelmos eller -sne. Velbekomme! :)

ken  -  2010-01-03 11:21:53
jeg kommer et stort løg ved det giver en god smag i sovsen

mille  -  2007-01-10 11:35:46
Du sku ta at prøve noget nyt i stedet for at være så fordomsfuld.. hjerter smager alletiders når de er tilberedt ordentligt og så er de fulde af jern, som er super godt for kroppen!

Flubber  -  2006-12-04 11:10:11
Nej, puha det kan godt være i siger det smager åh så godt, men hjerter? hvad er det dog for noget. Jaiks!

nadja  -  0000-00-00 00:00:00
mhh det smagte godt.. det skulle alle tag at lave.

Bibi  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg laver det i gryde og der blir en kanon sovs

Januar70  -  0000-00-00 00:00:00
Det er en rigtig god opskrift. Jeg brunede godtnok hjerterne på panden først.