Kartoffelrosti
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : Red: |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 208447 gange,
og udskrevet 2661 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (52 stemmer) |
|
Kommentarer hans hecky - 2016-07-07 12:38:02 de bedste jeg nogensinde har smagt Anne - 2010-03-24 15:40:23 Jeg har en helt anden opskrift her som er rigtig, rigtig god! Jeg synes at den ovenover lyder lidt kedelig.... Kartoffel Puffer ca. 3 pers. (hvis det er til 4, så fordobbel portionen, da den bare smager himmelsk!) 1 kg. kartofler 1 løg 2-3 æg 3-4 spsk. kartoffelmel 250g revet emmentaler (eller en anden ost med meget smag, som f.eks. Prima Donna) salt og peber efter smag (der skal temmelig meget salt i) Kartoflerne skrælles, og rives på den næst fineste side på rivejernet, da det skal blive en dej agtig masse. Løg hakkes fint, og blandes sammen med kartoflerne. Æg, mel, salt og peber tilsættes kartoflerne. En pande "fyldes" godt med olie. Kartoflerne formes til en kugle,m og bliver trygt flade, og lagt på panden. Ost drysses henover den side af kartoflerne der vender opad. Kartoflerne vendes når de er gyldne. Spises som tilbehør til f.eks. kylling eller svine mørbrad, eller som en snack med sour cream og lidt purløg. Velbekomme MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMm.....................;) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne