Dagmartærte

Dagmartærte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kager i formRet : Kager i form - Tærte

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 Remonce:
500 g.margarine
500 g.sukker
 
 Makron:
500 g.makronmasse
500 g.sukker
 
Opskrift:
Dagmartærteformen fores med et tyndt stykke dej, således at bunden og siderne er dækket. deri smøres remonce, makron og creme, lidt rosiner og sukat kommes oveni. af et stykke dej, ca. tre gange så stort som det til bunden, laver man seks snegle af samme slags som dem til smørkage og anbringer dem i formen. stryges, stilles til hævning og bages i varm ovn.

Efter bagning glaseres tærten

Remomce:
Margarinen smeltes en lille smule og røres sammen med sukker.

Makron:
Makronmassen arbejdes sammen med sukker og så meget vand, at det får en konsisten, der skal være , så den kan påsmøres med en paletkniv.

Tips:

Dejen der bruges er winerbrødsdej, og makronmassen er muligvis kransekagemasse, men det er jeg ikke helt sikker på.

Desværre mangler jeg mængder på opskriften


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Dagmartærte

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
1.2    (26 stemmer)

Opskriften er vist 34350 gange,
og udskrevet 265 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2012-11-18 21:05:21
Hvor er opskriften på dejen???????????????

Anni  -  2007-10-18 11:28:14
?????????