Læg kødet i en skål og dæk det med halvt vand og halvt rødvin. Lad kødet stå koldt natten over i marinaden. Tag kødet op og tør det godt i papir fra køkkenrullen. Rids sværen og læg den i stegesoen med sværsiden opad. Kan evt. tilsættes lidt vand, hvis kødet er maget magert. Stilles i ovnen ved 250 grd. i ca. 1 1/2 - 2 timer. Skyen skummes, spædes med rødvin, jævnes med mel og farves med kulør.
Serveres med ærter og grønne bønner.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 17323 gange, og udskrevet 272 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider