Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Rømerskinke (Stegeso)

Rømerskinke (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hel Skinke

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 kg.fersk skinke uden ben
 vand
 rødvin
 salt
 peberkorn
 hvedemel
 kulør
 
Opskrift:
Læg kødet i en skål og dæk det med halvt vand og halvt rødvin. Lad kødet stå koldt natten over i marinaden. Tag kødet op og tør det godt i papir fra køkkenrullen. Rids sværen og læg den i stegesoen med sværsiden opad. Kan evt. tilsættes lidt vand, hvis kødet er maget magert. Stilles i ovnen ved 250 grd. i ca. 1 1/2 - 2 timer. Skyen skummes, spædes med rødvin, jævnes med mel og farves med kulør.

Serveres med ærter og grønne bønner.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 17092 gange,
og udskrevet 270 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu