Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kold laksesalat

Kold laksesalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Salat - SalaterRet : Salat - Salater - Fiskesalater

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet uden skind

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Kold laksesalat, billede 4 Kold laksesalat, billede 1 Kold laksesalat, billede 2 Kold laksesalat, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
250 gram Laksefilet uden skind Laksefilet portionsstykker vejer ca. 125 gram.
75 gram Kartofler 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
75 gram Grønne bønner, friske
   
  Dressing:
1 spsk. Rødvinseddike 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Dijonsennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
0.5 dl. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Salat:
100 gram Blandet salat
1 Tomater 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
0.5 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 Hårdkogt æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
2 Radise 1 bdt. radisser vejer ca. 100 gram
1 spsk. Oliven. sorte. uden sten. i saltlage
   


Opskrift:

Damp laksen. Kog kartoflerne, lad dem køle af og skær dem i mundrette stykker. Kog bønnerne i godt saltet vand, så der stadig er lidt bid i dem. Skyl dem godt under koldt vand.

Pisk dressingen sammen. Træk skindet af den dampede laks og skrab alt det brune, fede kød af den. Bryd kødet i passende stykker.

Løgene skæres i fine ringe, æggene skæres i både og radisserne i skiver.

Arranger salaten på en tallerken eller et fad. Fordel alle ingredienser smukt og dryp dressing over med en ske.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (8 stemmer)

Opskriften er vist 66347 gange,
og udskrevet 1382 gange.


Energi:
KJ total 4580 (1090 kcal)
KJ pr. Pers. 1145 (272 kcal)
Vægt ialt 814 gram
Vægt pr. Pers. 203 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 562 KJ (133 kcal)
Protein 7.8 gram
Fedt 9.9 gram
Kulhydrat 4.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Michael  -  2013-01-28 11:58:40
Normalt ikke lige mig, men havde nogle rester der skulle bruges, så gav retten en chance. Fantastisk, blev meget overrasket og syntes den fortjener et stort og flot 10 tal