Kold laksesalat næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
250 gram Laksefilet uden skind Laksefilet portionsstykker vejer ca. 125 gram.
75 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
75 gram Grønne bønner, friske
   
  Dressing:
1 spsk. Rødvinseddike 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Dijonsennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
0.5 dl. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Salat:
100 gram Blandet salat
1 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
0.5 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 Hårdkogte æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
2 Radise 1 bdt. radisser vejer ca. 100 gram
1 spsk. Oliven. sorte. uden sten. i saltlage
   
Energi:
KJ total 4580 (1090 kcal)
KJ pr. Pers. 1145 (272 kcal)
Vægt ialt 814 gram
Vægt pr. Pers. 203 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 562 KJ (133 kcal)
Protein 7.8 gram
Fedt 9.9 gram
Kulhydrat 4.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)