Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Mørbradkoteletter med champignon (Stegeso)

Mørbradkoteletter med champignon (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 stormørbrad
50 g.smør
 salt
 peber
500 g.champignon
 salt
 hvid peber
3 dl.fløde
 citronsaft
 maizenamel
 
Opskrift:
Fjern sener og fedt fra mørbraden og skær dem ud i ret store stykker, der bankes flade med hånden. Brun dem på begge siden på en pande i fedtstof og læg dem i stegesoen. Champignon skæres i skiver og fordeles over kødet. Drys med salt og hvid peber. Hæld fløde ved og lad retten stå i ovnen i ca. 30 minutter ved 200 grd. Jævn saucen med maizenamel og smag den til med krydderier og citronsaft.

Serveres med butterdejssnitter eller flutes og kartofler.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (6 stemmer)

Opskriften er vist 18780 gange,
og udskrevet 637 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Morfred  -  2013-08-01 10:37:43
Her springer jeg så stegesoen over. Denne ret er entydigt nemmere at lave færdig i sauterepanden, hvor den så bare får lov til at stå og hyggesimre i en halv times tid... En lille terning blåskimmelost og en god stor skefuld ribsgele i sovsen gør absolut ingen skade... ;-)