Mørbrad med fars og champignon (Stegeso)
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Indsendt : |
|
|
Skær en ridse i mørbradene og bank dem flade. Smør dem alle fire med fars og læg grofthakket peber og kvarte champignon på den ene. Læg mørbradene oven på hinanden med farssiden indad, og hold dem sammen med kødnåle. Løg kødet i stegesoen, hæld lidt bouillon ved og steg den ved 225 grd. i ca. 1 time. Lav en champignonsauce af skyen og farv den.
Serveres med pommes frites. |
|
Opskriften er vist 22838 gange,
og udskrevet 569 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Mejse - 2008-06-09 06:44:23 Hvilken fars????? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne