Mørbrad med fars og champignon (Stegeso)

Mørbrad med fars og champignon (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
2 mørbrad
500 g.champignon
1 grøn peberfrugt
250 g.fars
 bouillon
 hvedemel
 kulør
 
Opskrift:
Skær en ridse i mørbradene og bank dem flade. Smør dem alle fire med fars og læg grofthakket peber og kvarte champignon på den ene. Læg mørbradene oven på hinanden med farssiden indad, og hold dem sammen med kødnåle. Løg kødet i stegesoen, hæld lidt bouillon ved og steg den ved 225 grd. i ca. 1 time. Lav en champignonsauce af skyen og farv den.

Serveres med pommes frites.





karakterer:
Opskriften er vist 22838 gange,
og udskrevet 569 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-06-09 06:44:23
Hvilken fars?????