Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Gulerods- og rosenkålssalat

Gulerods- og rosenkålssalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Salat - SalaterRet : Salat - Salater - Salater

Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Gulerods- og rosenkålssalat, billede 4 Gulerods- og rosenkålssalat, billede 1 Gulerods- og rosenkålssalat, billede 2 Gulerods- og rosenkålssalat, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
150 gram Gulerødder 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
150 gram Rosenkål renset vægt
0.5 dl. Brøndkarse, frisk
0.5 dl. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
  Dressing:
1 dl. Kvark 1% 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Tykmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Sennep. brun. færdiglavet 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
1 tsk. Citronsaft. friskpresset 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
   


Opskrift:

Riv gulerødderne fint. Skær rosenkålene i strimler. Hak brøndkarse og persille. Bland det hele sammen med dressing.

Dressing:
Alle ingredienser blandes.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 61308 gange,
og udskrevet 1019 gange.


Energi:
KJ total 1167 (277 kcal)
KJ pr. Pers. 291 (69 kcal)
Vægt ialt 510 gram
Vægt pr. Pers. 127 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 228 KJ (54 kcal)
Protein 4.6 gram
Fedt 1.2 gram
Kulhydrat 7.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu