| |
|
Gulerods- og rosenkålssalat
Gulerods- og rosenkålssalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
| |
Riv gulerødderne fint. Skær rosenkålene i strimler. Hak brøndkarse og persille. Bland det hele sammen med dressing.
Dressing:
Alle ingredienser blandes.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8
(2 stemmer)
Opskriften er vist 64051 gange, og udskrevet 1101 gange.
| |
|
|
KJ total 1167 (277 kcal)
KJ pr. Pers. 291 (69 kcal)
Vægt ialt 510 gram
Vægt pr. Pers. 127 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 228 KJ (54 kcal)
Protein 4.6 gram
Fedt 1.2 gram
Kulhydrat 7.3 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|