Gulerods- og rosenkålssalat

Gulerods- og rosenkålssalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
SalaterRet : Salater - Salater

Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :
Gulerods- og rosenkålssalat, billede 4 Gulerods- og rosenkålssalat, billede 1 Gulerods- og rosenkålssalat, billede 2 Gulerods- og rosenkålssalat, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
150 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
150 gram Rosenkål, renset vægt renset vægt
0.5 dl. Brøndkarse, frisk
0.5 dl. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
  Dressing:
1 dl. Kvark 1% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Tykmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Sennep. brun. færdiglavet 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
1 tsk. Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
   
Opskrift:
Riv gulerødderne fint. Skær rosenkålene i strimler. Hak brøndkarse og persille. Bland det hele sammen med dressing.

Dressing:
Alle ingredienser blandes.


karakterer:
Opskriften er vist 67841 gange,
og udskrevet 1175 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 1170 (278 kcal)
KJ pr. Pers. 292 (69 kcal)
Vægt ialt 512 gram
Vægt pr. Pers. 128 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 228 KJ (54 kcal)
Protein 4.6 gram
Fedt 1.2 gram
Kulhydrat 7.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu