|
150 |
gram |
Gulerødder, skrællet vægt150 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
|
150 |
gram |
Rosenkål, renset vægt150 gram Rosenkål, renset vægt renset vægt
|
0.5 |
dl. |
Brøndkarse, frisk0.5 dl. Brøndkarse, frisk
|
0.5 |
dl. |
Persille, frisk0.5 dl. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
|
|
|
|
|
|
Dressing:
|
1 |
dl. |
Kvark 1%1 dl. Kvark 1% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
1 |
dl. |
Tykmælk1 dl. Tykmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
1 |
tsk. |
Sennep1 tsk. Sennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
|
1 |
tsk. |
Citronsaft, friskpresset1 tsk. Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
0.5 |
tsk. |
Salt0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
|
|
|
|
|
|
KJ total 1179 (280 kcal)
KJ pr. Pers. 294 (70 kcal)
Vægt ialt 512 gram
Vægt pr. Pers. 128 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 230 KJ (54 kcal)
Protein 4.6 gram
Fedt 1.2 gram
Kulhydrat 7.3 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
| |
Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)
|