Gulerods- og rosenkålssalat næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
150 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
150 gram Rosenkål, renset vægt renset vægt
0.5 dl. Brøndkarse, frisk
0.5 dl. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
  Dressing:
1 dl. Kvark 1% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Tykmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Sennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
1 tsk. Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
   
Energi:
KJ total 1179 (280 kcal)
KJ pr. Pers. 294 (70 kcal)
Vægt ialt 512 gram
Vægt pr. Pers. 128 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 230 KJ (54 kcal)
Protein 4.6 gram
Fedt 1.2 gram
Kulhydrat 7.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)