Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Mørbrad i asparges (Stegeso)

Mørbrad i asparges (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Mørbrad i asparges (Stegeso), billede 4 Mørbrad i asparges (Stegeso), billede 1 Mørbrad i asparges (Stegeso), billede 2 Mørbrad i asparges (Stegeso), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Svinemørbrad, afpudset
5 dl. Svinebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
500 gram Aspargessnitter. konserves 1 dåse aspargessnitter indeholder ca. 240 gram drænet vægt
   


Opskrift:

Skær de istandgjorte mørbrad ud i 4-5 stykker og bank kødet fladt med hånden. Læg dem i stegesoen og hæld bouillon ved, brug gerne væden fra aspargesene og spæd op med vand eller svinebouillon.

Sæt det i ovnen ved i ca. 20-25 minutter ved 200 grader C. alm. ovn.

Sigt skyen og jævn den, leger den med 2 æggeblommer, kom asparges i.

Serveres med butterdejssnitter og hvide kartofler.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 39943 gange,
og udskrevet 570 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Lone  -  2016-06-04 12:49:03
Der mangler æggeblommer i ingredienslisten