Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Karryret med svinekød (Stegeso)

Karryret med svinekød (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekam

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
800 g.nakkekam uden spæk
 smør eller margarine
 salt
 peber
 karry
2-3 løg
1 1/2 dl.mælk
2 1/2 dl.piskefløde
500 g.champignon
 


Opskrift:

Skær kødet i skiver og bank det let ud med hånden. Brun dem ved stærk varme på en pande og svits de grofthakkede løg og champignon skåret i skiver. Kom det hele i stegesoen. Drys rigeligt med krydderier og hæld mælken ved. Stil retten i ovnen ved 200 grd. i ca. 45 minutter. Jævn saucen og serveres med løse ris.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (5 stemmer)

Opskriften er vist 25786 gange,
og udskrevet 684 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

mig  -  0000-00-00 00:00:00
en dejlig lækker sovs og den smager godt til løseris