Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Andebryst med selleriråkost

Andebryst med selleriråkost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : And - Ænder - Andebryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
200 g.andebryst
1 spsk.olie
 salt
 peber
 
500 g.knoldselleri
375 g.madæbler
1 citron saften heraf
50 g.valnødder
2 spsk.mayonaise
1.5 dl.yoghurt
1 spsk.sukker
 
0.5 salathoved
 
 Pynt:
 Citronmelisseblade
 


Opskrift:

Kødet steger i olie først 10 minutter med skindet nedad, derefter 5 minutter på den anden side. Tages af panden og krydres med salt og peber.

Selleri skrælles og skæres i tynde skiver og derefter i små stænger. Æbler skæres i stænger. Selleri og æbler dryppes med citronsaft. Valnødder hakkes.

Mayonnaise røres med yoghurt og smages til med salt, peber og sukker. Dressingen blandes med nødder, selleri og æble.

Salaten deles i blade og anrettes på et fad. Æble sellerisalaten lægges over.

Kødet skæres i tynde skiver og anrettes ved siden af salaten. Pyntes med strimler af citronmelisse.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (10 stemmer)

Opskriften er vist 23575 gange,
og udskrevet 889 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Steen  -  2007-01-17 13:31:53
Husk at ridse skindet først. Det har godt af at blive saltet 1 time før stegningen. Jeg brugte for øvrigt lidt mere youghurt.


Steen  -  2007-01-17 07:56:46
WOW - Den var god


Grethe  -  0000-00-00 00:00:00
Meget lækker sellerisalat. Hvad med brød til?