Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Westfalsk pebergryde (Stegeso)

Westfalsk pebergryde (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
700 g.mellemskært oksekød
3-4 løg
 salt
1 laurbærblad
12 peberkorn
4 nelliker
1 skivecitron
1/2 l.bouillon
 
Opskrift:
Skær kødet i terninger. Purrer de pillede løg. Bind laurbærbladet, peberkornene ind i stykke gaze og læg det i stegesoen. Kom kødet ved og hæld løgpureen over. Drys med salt, kom bouillon ved så det næsten dækker kødet. Steges ved 220 grad. i ca. 1 1/2 time.

Tag krydderierne op. Jævn saucen og serveres med kartoffelmos.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 14032 gange,
og udskrevet 240 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu