Gulerødderne skrælles og rives groft på et rivejern.
Æblerne skrælles og rives ligeså, blandes med gulerødder og rosiner.
Marinaden:
Eddike og sukker koges op og afkøles, blandes med olien, salt og smages til med citronsaften.
Marinaden kommes over salaten ca. 1/2 time før servering, salaten vendes godt rundt. Vend igen før serveringen.
Salaten kommes i en passende skål, og hæld lidt af marinaden ved. Denne salat kan serveres til næsten alt.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.6
(11 stemmer)
Opskriften er vist 130980 gange, og udskrevet 2370 gange.
Energi:
KJ total 5241 (1248 kcal)
KJ pr. Per. 1310 (312 kcal)
Vægt ialt 1284 gram
Vægt pr. Per. 321 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 408 KJ (97 kcal) Protein 0.7 gram Fedt 3.9 gram Kulhydrat 15.8 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Jørn - 2016-11-25 23:14:27 Alt det salt i marinaden gør gulerodssalaten uspiselig
Mutti - 2013-01-27 08:16:51 Smager også lækkert med en helt enkel dressing bestående af presset appelsinsaft + evt. lidt sukker. skivet banan i salaten er ogå lækkert. Kan spises uden andet, som ren hygge.
dorthe - 2007-11-03 12:35:59 smager rigtig godt
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider